Gyász: elhunyt Szaxi Maxi, a Hungária és a Dolly Roll legendás szaxofonosa

Hosszú betegeskedés után 67 éves korában elhunyt a Hungária és a Dolly Roll zenekar szaxofonosaként ismert Fekete Gyula, művésznevén Szaxi Maxi.


 •  01:11    Gyász: elhunyt Szaxi Maxi, a Hungária és a Dolly Roll legendás szaxofonosa
  Hosszú betegeskedés után 67 éves korában elhunyt a Hungária és a Dolly Roll zenekar szaxofonosaként ismert Fekete Gyula, művésznevén Szaxi Maxi.
 •  01:00    Használjuk ki a nyár végét, ideje mennyei étkeket varázsolni: minden szükséges hozzávalót megtalál a SPAR akciós szórólapjában!
  Ki kel használni a nyár utolsó estéit és a jó időt, ilyenkor pedig az egyik legjobb időtöltés egy kellemes grillezés! A SPAR akciós szórólapjában most mindent megtalál hozzá, amitől tökéletes lesz a sütögetés, hiszen pl.: a félkilós, fűszeres csirkecombfil
 •  00:30    Csajok, pasik, Balaton - 28. rész
  A Csajok, pasik, Balaton több, egymástól különálló történetet dolgoz fel, de az események kiindulópontja ugyanaz: barátok, barátnők – tehát csajok és pasik érkeznek a Balatonra és igyekeznek kimaxolni a vakációt. Buliznak, flörtölnek, vitáznak,...
 •  00:01    Újraéled a legendás cukrászda
  Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.
 •  00:01    Nagyüzem a Haladásnál
  Négy szakosztály felnőtt-, illetve utánpótlás-játékosai gyakorolnak a Rohonci úti sportkomplexum szó szerint XXI. századi körülményeket biztosító létesítményében. Az edzések kora reggel kezdődnek és késő este fejeződnek be.
 •  00:01    Aszfaltot kapott a Hunyadi utca
  A Hunyadi utca mellett nemrég a Szapáry, a Bihari, a Keselyű, a Bikszádi, a Könyves Kálmán és a Szénégető utca is szilárd burkolatot kapott.
 •  00:01    Ligetfeszt egész nyáron
  Új programsorozattal kedveskedtek idén a kerületben lakóknak. Erzsébetligetben ugyanis remek lehetőséget kínál a Fröccskert egy kis felfrissülésre, megpihenésre, beszélgetésekre.
 •  00:01    Történelmi időutazás
  A Savaria Karnevál újkori történelmében huszadik alkalommal ölt római ruhát Szombathely ezen a hétvégén. Múlt és jelen, hagyományos és modern, kultúra és szórakozás találkozik a város legnagyobb ünnepén.
 •  00:01    Tömegek futottak a Kolorfesztiválon
  Közel ezren vettek részt az idén hatodik alkalommal megrendezett kazincbarcikai Kolorfutáson, melynek a hagyományokhoz híven idén is a Kolorfesztivál adott otthont.
 •  00:01    Megújult a Családok ligete
  Átépítették, bővítették és új játszóeszközöket telepítettek a Bátky Zsigmond utcai játszótérre. A Családok ligetét mintegy tízmillió forint értékben újította fel saját költségvetésből a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. Hosszú évek óta gondot okozott a
 •  00:01    Megújult a Jutasi út 59. szám alatti rendelő
  A rendelők teljes körű renoválása után nemcsak az itt töltött idő válik kellemesebbé, de többek között az akadálymentesítés is megtörtént.
 •  00:01    Túrógombóc Macok módra
  Könnyű, édes, sós, savanyú és szemet gyönyörködtető. Mi az? Nem más, mint az egri Macok bisztró által újraálmodott túrógombóc. Ez a hagyományos magyar finomság félig főétel, félig desszert. De egy biztos, az elmúlt évek bőséges Macok-kínálatában mindig ez
 •  00:01    Állati kaland
  A nyár utolsó péntekjén nem csak napközben látogathatják meg a Budakeszi Vadasparkot a vendégek. A napnyugta után induló túrákon az érdeklődők bepillanthatnak a vadak éjjeli életébe. A szakvezetések során nemcsak az éjszakai állatokkal és azok szokásaival
 •  00:01    A lakótelepek hatvan éve
  A Panel című tárlat Debrecen és a régió elsősorban paneles technológiával épült lakótelepeit kutatja a tudomány, az építészet és a művészet eszközeivel, a város lakosságának aktív megszólításával.
 •  00:01    Jazzre hangoltak
  A Szeretem Vásárhelyt Egyesület különleges zenei programmal, a Jazzre hangolóval kedveskedett a hódmezővásárhelyieknek. A résztvevők a Népkerti Sörözőben szórakozhattak.
 •  00:01    Gyurcsányi mintára riogat Márki-Zay
  Úgy tűnik, Vásárhely polgármesterének az őszödi beszédről elhíresült bukott miniszterelnök a tanítómestere. Vagy ugyanazokkal a tanácsadókkal dolgozik, mint korábban Gyurcsány Ferenc.
 •  00:01    Pécsen megtanulható a tökéletes rúgás
  Átadták a nyolcvan éves Garami Józsefről elnevezett, TOCA utánpótlásképző-központot Pécsett. APuskin téri, volt kollégiumi épületben megnyitott csarnok Európában a második, Magyarországon pedig az első ilyen képzőhely.
 •  00:01    Fergeteges folkestek a táncházban
  A napokban ért véget a Királyi Napok rendezvénysorozata Székesfehérváron. Számtalan művészeti ág mutatkozott be itt, nagyon sok programot, megannyi élményt nyújtva az itt lakóknak, vagy a direkt csak e napokra idelátogatóknak. Volt sok zene, népi, könnyű-
 •  00:01    Születésnapi köszöntő
  Otthonában köszöntötték 95. születésnapja alkalmából Kis Jenőnét. Erzsike néni jó egészségnek örvend, egyedül a térdei szoktak fájni.
 •  00:01    Tovább nőhet az ingatlanok ára
  További lakásárdrágulásra számítanak Zala megyében, így Kanizsán is. Egy friss országos kutatásban külön is vizsgálták a megyében élők lakásvásárlási és -felújítási terveit.
BUDAPEST Előrejelzés